За Али Експрес

 AliExpress

ВАЖНО!!!

Моля, избирайте артикули от проверени продавачи с приличен рейтинг и по възможност с отзиви за артикула, който искате да поръчаме!
Ако не можете да се ориентирате за рейтинг и коментари, пишете ни, за да ви помогнем.

Пример за търговец с голям положителен рейтинг:
Пример за търговец с нулев рейтинг:


Коментари за конкретен артикул:

ДОСТАВКА

Доставката няма определен срок - може да пристигне за 1 месец, а може и да чакаме над 2-3 месеца!

Нямаме информация за пратките от момента, в който напуснат Китай! Пътуват с пощите и ние нямаме контрол над тяхното придвижване.

За някои пратки като телефони, таблети, фотоапарати и друга техника е вероятно да се наложи заплащане на ДДС или мито + ДДС.

Макар и рядко възможно е някоя пратка да не пристигне. Не се притеснявайте за парите си!Те са напълно защитени от системата на Али Експрес и се възстановяват на нас, след което ние ги превеждаме обратно по вашата сметка, като удържаме само таксата за банков превод (1-2 лв) 

AliExpress е раят на китайските реплики. Има разбира се и всякакви други китайски и корейски стоки. Буквално от пиле мляко - обувки, дрехи, чанти, детски стоки, играчки, бижута, часовници, телефони, таблети, автоаксесоари, козметика, стоки за дома и градината и още много видове артикули. Стоките се предлагат от различни търговци, всеки от тях има рейтинг, както в Ибей и за всеки артикул купувачите могат да оставят коментари. Цените са повече от добри, но качеството не винаги е на ниво. Затова трябва да се избират продавачи с добър рейтинг и задължително да се четат коментарите на купувачите. С повече ровене се намират изключително добри оферти. За по-голямата част от стоките се предлага безплатна доставка, но има и такива, за които се доставката се плаща или се предлага избор между безплатна и платена.


Как да избирате артикули


1. Гледайте рейтинга на продавача и четете коментарите за артикула от други потребители.
2. Не се доверявайте на стоки с нереално ниски цени и на продавачи без рейтинг или с малък такъв.
3. Някои са търговци само на едро и имат изискване за минимум покупка на няколко бройки, за да дадат обявената цена.
4. Срокът за обработка на поръчките е различен. Пише го в обявата. Може да варира от 2 до 30 дни.
5. Срокът за доставка с Китайските, Хонкгонгските и Сингапурските пощи е по принцип бавен. От 30 до 60 и повече дни. Някои търговци изпращат с Шведска или Швейцарска поща, което надявам се още по-бързо и надеждно.


В сайта могат да се намерят реплики на Adidas, Nike, Miss Sixty, Killah, Giuseppe Zanotti, Louis Vuitton, Chanel, Armani, GAP, Moncler, Diesel и много други.
Но марките не са наименовани, защото и там нямат право да продават реплики. Попада се с много ровене и взиране в етикетите и заглавията на обявите. Там със съкращения или с по 1-2 букви е загатната марката.


Най общо е това, ако има новости ще допълвам.


Желая ви приятно пазаруване!

1 коментар:

  1. Получих съобщение от AliExpress ,че поръчката е изпратена от продавача.Възможно ли е AliExpress да провери дали това е истина?

    ОтговорИзтриване

Благодарим, че коментирате в този блог!

Харесайте ни във Фейсбук

Powered by KikBooks Widget